23 augusti, 2009

En dag i skogen

Idag har Dingo fått spåra, och han gjorde en fullkomligt lysande insats!

Men det gjorde inte husse...

Först när vi kom till skogen tog jag fel stig till spåret, så vi korsade spåret medan jag letade efter det.

När vi korsade gjorde Dingo (som fattade vad som var på gång) ett perfekt spårupptag. Jag förstod nog det innerst inne men jag letade efter snitseln som markerade spårstarten och den var inte där så vi gick vidare.

Lite längre fram såg jag spårslutet en bit bort i skogen så jag förstod att vi måste ha gått för långt så vi vände. Så småningom fick jag syn på snitseln, den satt ju mellan stigen vi gick på och den jag använt tidigare, så den var på "fel" sida.

Husse inser sitt misstag och bestämmer sig för att gå spåret från början i alla fall.

Okej tyckte Dingo och gick som på räls, utan att låta sig störas det minsta av våra korsande spår.

Vi missade den första apporten men det var nog mest för att husse blev ännu mer förvirrad av ståhejet kring starten.

Vi gick tillbaka sedan och letade efter den och Dingo hittade den med en gång.


Trött hjälte.

Har du hittat någon större kantis?

Inga kommentarer: